services

« terug

Corporate Workshops

“Mensen kijken alvorens te luisteren!”

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Durf uw klanten te tonen dat u de nummer één bent!


Style by Jamila stelt u praktische en ludieke bedrijfsworkshops op maat voor die in lijn liggen met de waarden en voorschriften van uw bedrijf.

concreet:

Balans opmaken van de objectieven van uw bedrijf (m.b.t. het imago dat u wil presenteren)
Inleiding over non-verbale communicatie
Kleurenleer in functie van uw imago:

Dankzij het gebruik van verschillende sjaals leert iedere deelnemer welk kleurenpalet hem of haar het beste staat en die zij dus het beste dragen. Om vergissingen te voorkomen krijgt iedereen op het einde van de workshop een persoonlijke kleurenkaart overhandigd.
Uitgebreide uitleg over de verschillende soorten lichaamsbouw
Advies en kledingvoorschriften voor werknemers inzake stijl, lichaamsbouw, kapsel, make-up, sieraden, bril, schoenen…:
- Style by Jamila vertelt u alles wat u moet weten over uw haar, verzorging, onderhoud, brushen…
Iedereen zal iets kunnen opsteken van deze tips op maat wat betreft het juiste kapsel, het gezicht in evenwicht brengen of hoe uw kapsel gestyled kan worden.
U leert de basis van een mooie make-up look, van oogschaduw tot blush en lippenstift…. Vervolgens brengen we de theorie samen in praktijk, zodat iedereen er de rest van de middag mooi bijloopt.
U leert de verschillen in lichaamsbouw herkennen en leert uzelf beter kennen. Ook leert welke kapsels, lengtes, en stoffen het beste bij u passen. Iedereen krijgt bovendien persoonlijke tips om de pluspunten in de verf te zetten en de kleine minpuntjes te verbergen.

Style by Jamila brengt met plezier een bezoek aan uw bedrijf om u alles over make-overs te leren en om uw werknemers een bijzondere ervaring te bieden!
Neem contact met mij op voor een persoonlijke offerte in lijn met uw verwachtingen!